Middenbouw Lonneke en Jeroen

Welkom op de pagina van onze groep. Wij zijn een gezellige groep met 29 kinderen in de groepen 3, 4 en 5.

Op deze pagina vind je allerlei leuke en interessante dingen over onze groep.

Binnenkort starten we met het thema: het menselijk lichaam.

Bij ons steken de kinderen de vinger niet op, maar trekken de leerkrachten een stokje. Iedereen doet zo actiever mee met de les.

Schrijven is één van de werkjes die vaak gekozen wordt. Hierboven een prachtig handschrift!

Meneer Jeroen stelt zich voor

Meneer Jeroen

Mijn naam is Jeroen en ik ben geboren en getogen in ons beregezellige Hengelo.

Dit jaar mag ik de groep 3-4-5 samen met Juf Lonneke delen. Ik sta donderdag en vrijdag voor de klas. En ik wil jullie graag vertellen dat ik erg dankbaar ben dat ik deze kans op de Anninksschool heb gekregen. Net zoals de kinderen, kom ik hier ook om verder te leren. Elke nieuwe school biedt mogelijkheden tot ontwikkeling en binnen dit team van gepassioneerde en authentieke leerkrachten weet ik zeker dat ik mijn draai ga vinden en dat ik veel ga leren!

Verder is het natuurlijk leuk om iets meer over mij te weten te komen. In mijn vrije tijd speel ik basgitaar in een band, ik zing in een ”Vocal Group”, ik voetbal, ik schrijf verhalen en ik houd van lezen. Maar eerlijk is eerlijk, mijn hobby’s beoefen ik wel allemaal op een recreatief niveau. Aldus, perfect om ze in mijn onderwijsaanbod terug te laten komen. Voel je vrij om mij na schooltijd aan te spreken. Maar van 08:20 tot 15:00 ben ik er alleen voor de kinderen.

Bedankt voor jullie aandacht en bij dezen wens ik iedereen een fijn jaar toe.

Juf Lonneke stelt zich voor

Juf Lonneke

Vanaf 2007 werk ik op de Anninksschool. Ik heb heel wat groepen mogen begeleiden, ben bekend met alle bouwen van de school. Dit jaar ben ik samen met meneer Jeroen in de middenbouw te vinden. Samen met mijn man en twee zonen knuffelen en lachen om allerlei kleine dingetjes, daar geniet ik volop van! Ik ga graag op vakantie, lekker uitrusten en lezen in een spannend boek aan het zwembad, of net zo hard spetteren zoals mijn kids dat kunnen :-).