Onze school heeft geen continurooster

De Stichting Overblijven Anninksschool (STOAS) vangt uw kinderen desgewenst op. De kinderen eten rustig in de klas en kunnen daarna buitenspelen. De overblijfkrachten zorgen voor een gezellige en veilige sfeer.

Voor een ’10-rittenkaart’ betaalt u 14 euro.
Incidenteel overblijven kost 1,70 euro.
Het bedrag kunt u overmaken op rekening NL13 INGB 0004368763 ten name van de Stichting Overblijven, onder vermelding van de naam van de leerkracht en de naam van uw kind.

Onze directeur beheert de overblijfgelden en brengt de leerkracht op de hoogte van gestorte bedragen.

Overblijftijden

• Van 11:45 uur t/m 13:00 uur voor groep 1 t/m 4
  • Van 11:45 uur t/m 12:45 uur voor groep 5 t/m 8

Uw kind mag kiezen of het binnen of buiten gaat spelen, de laatste 15 minuten is buitenspelen verplicht.

Wij bieden aan

• Voor groep 3 t/m 8: een kop thee en of water voor cup-a-soup (zelf meebrengen)
  • Binnen- en buitenspelmateriaal
  • Knutselmateriaal en workshops in de overblijftijd

Overblijfkrachten

Groep Daniel: Willy Badart, op donderdag Lizzy Duim (extra)

Groep Margot / Nynke: Fennie Heinz

Groep Lonneke / Monique: Aysun Karadavut

Groep Renske: Eva Cengiz

Groep Anouschka: Cigdem Doven

Groep André / Stephan: Saskia Asanovic

Groep Sandra / Nicole: Thu Lai

Meer info?

Gerlande Staudt coördineert het overblijven. Zij staat open voor al uw overblijfvragen en -opmerkingen en is bereikbaar via 06 23 90 68 02. Natuurlijk kunt u ook terecht bij de leerkracht van uw kind.