Inschrijven

Bent u nieuwsgierig naar onze school? U bent van harte welkom om samen met uw kind langs te komen. Zo kunt u zelf zien hoe wij op onze school spelen, leren en werken. U kunt dan goed de sfeer proeven en natuurlijk uw vragen stellen. En wij vertellen over onze school.

Bel onze directeur Ellen Wolkotte op 074-2916073 voor een rondleiding.

Bent u na de rondleiding enthousiast en wilt u uw kind inschrijven? Na de rondleiding krijgt u een inschrijfformulier en een intakeformulier mee die u dan in kunt vullen. Het intakeformulier wordt ingevuld wanneer uw kind ongeveer 3,5 jaar is. Wij krijgen dan al een heel mooi beeld van uw kind. Na de inschrijving zal de leerkracht contact met u opnemen voor een wenmoment. Een keertje komen kijken in de klas voordat uw kind 4 wordt.

“De school is het huis van de kinderen”

Maria Montessori