2017-2018

• Onze school bestaat 60 jaar als Anninksschool en 30 jaar als montessorischool. In april hebben we een feestweek gepland. Kijk daarvoor  in de jaarkalender.
  • De iPads worden ingevoerd voor de midden- en bovenbouw en twee touchscreens worden in de bovenbouw geplaatst.
  • Voor de kerstvakantie wordt onze website online gezet.
  • We hebben meegedaan aan ANWB Streetwise, schoolfruit en Riskfactory (groep 8) en diverse sportactiviteiten.
  • We doen al 25 jaar mee met de kinderpostzegels, daarvoor hebben we een oorkonde gekregen.
  • Medewerkers uit het basis-, speciaal basis- en (voortgezet) speciaal onderwijs maken zich ernstig zorgen over de toekomst van het onderwijs en de toekomst van uw kinderen. De afgelopen maanden hebben leraren, vakbonden en de werkgeversorganisatie hier aandacht voor gevraagd bij de politieke partijen in Den Haag, maar wij maken ons nog steeds veel zorgen. Op 5 oktober en 12 december 2017 hebben wij gestaakt voor de toekomst van uw kinderen.
  • We zijn met een schakelklas gestart in onze school.

2016-2017

• We hebben een kerstmarkt georganiseerd. Lees het verslag.
  • De voorbereiding voor de invoering voor de iPads.
  • We hebben allerlei activiteiten georganiseerd rondom lezen (Bieb op school) Kinderboekenweek-Voorleeswedstrijd- Voorleesdagen- Poëziedagen en Kinderjury.
  • Start met ‘Zit met pit’.
  • Juf Karin Borkent (bovenbouw) neemt afscheid van onze school.