Ons team en groepsbezetting

Ben de Vlugt

Intern begeleider

Suzanne van Wezel

De directeur, de intern begeleider en de bouwcoördinatoren vormen samen het managementteam.

“Oorlog voorkomen is de taak van politici, de vrede bewaren is de taak van leerkrachten”

Maria Montessori

Onderbouw (groep 1-2)

• Daniël Geers (ma, di wo, do) & Marike van de Belt (vr)
  • Marike van de Belt (ma, di) & Margot Vermeulen (wo, do, vr)

Middenbouw (groep 3-4-5)

• Renske van der Maar
  • Loes de Witte
  • Anouschka Steggink
  • Lonneke van der Weert (ma, di, wo) & … (do, vr)

Bovenbouw (groep 6-7-8)

• Andre Gilara
  • Nicole Ruinemans (ma, di, wo) & Sandra Hof-Prins (do, vr)
  • Uwe van der Sar (ma, di, wo, do, vr)

HVO

• Jacky Lusthusz (wo)

Ben de Vlugt is Registerdirecteur Onderwijs (RDO). Dit betekent dat hij geregistreerd staat in het Schoolleidersregister PO en voldoet aan alle eisen die aan een schooldirecteur gesteld mogen worden.

Het Schoolleidersregister PO is een beroepsregister voor schoolleiders in het primair onderwijs. Het Schoolleidersregister is een erkenning van de cruciale rol van schoolleiders voor de kwaliteit van het onderwijs. Daarnaast is het register in het leven geroepen om de beroepsgroep te versterken en verdere professionalisering te stimuleren. Om de vier jaar moeten schoolleiders zich herregistreren.