Ons team en groepsbezetting

Schooljaar 2018-2019

Directeur

Ben de Vlugt (aanwezig van maandag t/m vrijdagochtend, vrijdagmiddag: bovenschoolse taken)

Intern begeleider

Suzanne van Wezel

De directeur, de intern begeleider en de bouwcoördinatoren vormen samen het managementteam.

“Oorlog voorkomen is de taak van politici, de vrede bewaren is de taak van leerkrachten”

Maria Montessori

Onderbouw (groep 1-2)

• Daniël Geers (ma, di, wo, do) (vrijdagochtend: Marike)
  • Margot Vermeulen (ma, do, vr), (di, wo: Marianne)

Middenbouw (groep 3-4-5)

• Renske van der Maar
  • Lonneke van der Weert (ma, di, wo), Jeroen van Geldrop (do-vr)

Tussenbouw (groep 4-5-6)

• Anouschka Steggink

Bovenbouw (groep 6-7-8)

• Andre Gilara
  • Nicole Ruinemans (ma, di, wo), Sandra Hof-Prins (do, vr)

HVO

• Jacky Lusthusz (wo)

Ben de Vlugt is Registerdirecteur Onderwijs (RDO). Dit betekent dat hij geregistreerd staat in het Schoolleidersregister PO en voldoet aan alle eisen die aan een schooldirecteur gesteld mogen worden.

Het Schoolleidersregister PO is een beroepsregister voor schoolleiders in het primair onderwijs. Het Schoolleidersregister is een erkenning van de cruciale rol van schoolleiders voor de kwaliteit van het onderwijs. Daarnaast is het register in het leven geroepen om de beroepsgroep te versterken en verdere professionalisering te stimuleren. Om de vier jaar moeten schoolleiders zich herregistreren.