60 jaaranninksschool-logo_edited-3

Programma feestweek

In het schooljaar 2017-2018 bestond onze school 60 jaar en dat hebben we samen gevierd! Het feest begon op vrijdag 20 april en eindigde op donderdag 26 april. Vrijdag 27 april waren de kinderen vrij vanwege Koningsdag.

Hieronder kunt u het programma lezen van deze feestweek.

 

 

 

 

Vrijdag 20 april

Vrijdag 20 april openen we de feestweek om 8.30 uur op een ludieke wijze op het plein. U bent hiervoor van harte uitgenodigd. Daarna gaan we met de kinderen naar binnen en begint het feestprogramma. Aansluitend ontbijten de kinderen op school, het welbekende Koningsontbijt. Na de pauze is er voor de kinderen Anninksschool’s got talent. De voorrondes zijn in de klas en de winnaar van elke groep staat deze ochtend in de schoolfinale. De kinderen hoeven deze ochtend geen 10-uurtje mee te nemen, vaak is het uitgebreide ontbijt genoeg voor ze.

Maandag 23 april

Maandag 23 april hebben we iets sportiefs gepland: een sport- en spelochtend op school. Kinderen mogen in sportkleding op school komen. We kunnen uw hulp goed gebruiken bij de onderdelen.

Dinsdag 24 april

Dinsdag 24 april: Open huis. We stellen tussen 13.00 uur en 16.00 uur onze mooie school open voor alle belangstellenden (familieleden, buren etc.). U kunt een kijkje nemen in de klassen en natuurlijk staat er ook iets lekkers klaar. U kunt op een intekenlijst aangeven wanneer u wilt komen, dit om de drukte zo veel mogelijk te verdelen. Deze intekenlijst hangt vanaf maandag 9 april naast de klassendeur.

Woensdag 25 april

Woensdag 25 april gaan we met de hele school een dagje uit! We hebben een locatie uitgekozen in Enschede. Hier hebben we vervoer voor nodig. De exacte locatie verklappen we later… We vertrekken om 8.45 uur met auto’s van school en we gaan om 12.30 uur weer terug naar school. Ouders die kinderen brengen én halen, kunnen helaas niet blijven. We zijn rond 13.00 uur weer terug op school. De kinderen hoeven ook vandaag geen 10-uurtje mee te nemen en voor de lunch wordt ook gezorgd.

Donderdag 26 april

Donderdag 26 april is er ’s morgens een vossenjacht. Kinderen die dat willen, mogen verkleed op school komen. Ook deze ochtend kunnen wij uw hulp goed gebruiken.

Vrijdag 27 april

Alle kinderen zijn vrij. De meivakantie begint.