Onderbouw Nynke en Margot

Op deze pagina vind je  allerlei leuke en interessante dingen over onze groep.

PC130882

In het Kerst -circuit, maakten we een kerstboom van vouwblaadjes.

PC130881

In de groep is het heel gezellig! We werken over Kerst. We hebben voor in de donkere dagen voor Kerst al een kerstbakje gemaakt. Hiervoor plaatsten we een kaars in het midden van de oase en prikten we dennengroen om de kaars en daarna mochten we het stukje versieren.

PC080880

Serena maakte van de roze toren ( groot- klein) en de rode stokken ( Lang- kort) een kerstboom!

Juf Nynke stelt zich voor

Zeventien jaar geleden kwam ik uit Friesland naar Hengelo en ik voelde mij hier in Twente meteen thuis. Kinderen uit de onderbouw spreken mij het meest aan. Die spontaniteit van kinderen en de motivatie om te ontdekken, te experimenteren en vervolgens te leren, daar hou ik van. Inmiddels ben ik in Hengelo gesetteld, heb een lieve, zorgzame man: Mark, een zoon en een dochtertje. Ruben, de oudste, zit in groep 2, Lieke in groep 1. Naast lesgeven hou ik van lezen, wandelen en creatief bezig zijn. Ook ga ik graag met vakantie.

Juf Margot stelt zich voor

Hieronder komt een stukje over juf Margot.