Onderbouw Daniël

Op deze pagina vind je allerlei leuke en interessante dingen over onze groep.

OB-koperpoetsen_edited-1

Koperpoetsen in de onderbouw. Wat een concentratie.

Daniel-2

Dit is ons lokaal. We hebben ons eigen aanrecht, waar we afwassen en onze handen kunnen wassen.

Daniel-1

In ons huisje is bovenin de bouwhoek en beneden onze poppenhoek. Onder de trap vind je een gezellige leeshoek waar we de boeken uit de bibliotheek kunnen lezen.

12fd27c6-8c8b-49ff-aae3-21ca9a623209

Het jaar rond met dit prachtige werkje.

Juf Daniël stelt zich voor

DanielIk ben Daniël Geers. Sinds 2013 werk ik op de Anninksschool in de onderbouw. Ik geniet van het bezig zijn met jonge kinderen en haal graag het beste in een kind naar boven. De principes die Maria Montessori onderschrijft zijn hierbij een prachtige leidraad om tot dit doel te komen. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn man en kinderen. Ik ga bijvoorbeeld graag op visite bij vrienden, naar de bioscoop, of uit eten, daarnaast zing ik wekelijks bij een klein koor. Hier krijg ik veel energie van.