Onderbouw Daniël

Op deze pagina vind je allerlei leuke en interessante dingen over onze groep.

OB-koperpoetsen_edited-1

Koperpoetsen in de onderbouw. Wat een concentratie.

Daniel-2

Dit is ons lokaal. We hebben ons eigen aanrecht, waar we afwassen en onze handen kunnen wassen.

Daniel-1

In ons huisje is bovenin een winkel en beneden onze poppenhoek. Onder de trap vind je een gezellige leeshoek waar we de boeken uit de bibliotheek kunnen lezen.

Iedere dag werken we met de materialen uit de kasten. Vaak zijn dit Montessorimaterialen, maar soms ook niet. Kijk maar eens naar deze prachtige kralenplank van Tycho, de boerderij waar we soorten woorden bij leren en de kleurspoelen die in deze foto op nuance staan gesorteerd.

Juf Daniël stelt zich voor

DanielIk ben Daniël Geers. Sinds 2013 werk ik op de Anninksschool in de onderbouw. Ik geniet van het bezig zijn met jonge kinderen en haal graag het beste in een kind naar boven. De principes die Maria Montessori onderschrijft zijn hierbij een prachtige leidraad om tot dit doel te komen. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn man en kinderen. Ik ga bijvoorbeeld graag op visite bij vrienden, naar de bioscoop, of uit eten, daarnaast zing ik wekelijks bij een klein koor en zwem ik 2 keer per week bij een zwemclub. Hier krijg ik veel energie van.