Middenbouw Renske

Op deze pagina vind je allerlei leuke en interessante dingen over onze groep.

IMG_6188

Deze kerstboom staat in onze klas.

IMG_6190

Ook dit jaar zijn we bezig met lampionnen. Tijdens het kerstdiner zorgen de lampionnen voor een gezellige sfeer.

IMG_6189

Ieder jaar is Harrie er ook weer bij! Hij vindt het supergezellig in onze groep en ligt heerlijk onder de boom.

Juf Renske Stelt zich voor

Hallo, Ik ben juf Renske! Ik werk nu al meer dan tien jaar op de Anninksschool. Ik heb zelf twee kinderen. Samen doen we graag leuke dingen, zoals shoppen, zwemmen, knutselen. Verder heb ik twee poezen; Mimi van zes en Noortje is een kitten van vier maanden. Ik ben gek op lezen, rommelmarkten bezoeken en af en toe languit op de bank liggen om even lekker tv te kijken. Ik vind het vooral in de zomer heerlijk om te gaan zwemmen. Kijk maar eens rustig rond op mijn groepspagina. Hier vind je werkjes van kinderen, knutsels van de CREA en andere leuke foto’s en verhaaltjes. Veel plezier!!!