Middenbouw Lonneke en Monique

Op deze pagina vind je allerlei leuke en interessante dingen over onze groep. Het kosmisch onderwerp gaat dit keer over stenen.

Juf Lonneke stelt zich voor

mde

Juf Lonneke

Vanaf 2007 werk ik op de Anninksschool. Ik heb heel wat groepen mogen begeleiden, ben bekend met alle bouwen van de school. Dit jaar ben ik samen met juf Monique in de middenbouw te vinden. Samen met mijn drie ‘mannen’  knuffelen en lachen om allerlei kleine dingetjes, daar geniet ik volop van! Ik ga graag op vakantie, lekker uitrusten en lezen in een spannend boek op het strand. Of iets actiever: op wintersport, skieën vind ik namelijk ook heel erg leuk (maar dan moet het wel mooi weer zijn, hoor).

Juf Monique stelt zich voor

Juf Monique

Mijn naam is Monique Willems en ik werk dit jaar samen met juf Lonneke in de middenbouw. Ik ben 51 jaar en heb een dochter Marlou van 20 en een zoon Emiel van 17 jaar. Ik werk maandag en dinsdag in groep 7 op de Europaschool. Op deze school werk ik al 19 jaar met veel plezier. Op donderdag en vrijdag werk ik op de Anninksschool. Ik heb het naar mijn zin op de Anninksschool, de kinderen zijn heel leuk en lief en de collega’s erg aardig. Mijn hobby ’s zijn: lezen, tennissen, voetbal en darten kijken, uiteten gaan en kletsen met vriendinnen.

In de zomer ga ik vaak naar Limone aan het Gardameer. Ik kwam daar als kind met mijn ouders en kom er sindsdien vaak in de zomer. Ik hoop dat het een mooi jaar gaat worden op de Anninksschool.

Groetjes, juf Monique