Bovenbouw Nicole en Sandra

Op deze pagina vind je allerlei leuke en interessante dingen over onze groep.

Hierboven zie je onze aandachtstafel. We hebben het gehad over geloven in de groep. De kinderen houden hier presentaties over en maken er ook een kahoot bij.

Nu hebben we het over ons zonnestelsel, dit kwam door het huiswerk van groep 8. Hierin behandelen we de 10 tijdvakken en we hadden het over Eise Eisinga. Deze man bouwde in zijn huis een planetarium zodat iedereen kon zien hoe het zat, dat tegenwoordig geldt als het oudste werkende planetarium ter wereld. Nu nog kun je het zien in Franeker (Friesland).

Voor het aanbieden van de 10 tijdvakken maken we veel gebruik van de website http://entoen.nu

Juf Nicole en juf Sandra stellen zich voor

Juf Sandra en juf Nicole.jpg.300x225.6

Hierboven zie je een foto van juf Sandra (links) en juf Nicole (rechts).

Juf Nicole stelt zich voor

Hallo, ik ben juf Nicole. Ik ben 33 jaar en geboren op het prachtige eiland Curaçao. Ik woon in Hengelo en heb twee kinderen, een jongen Luuk (4 jaar) en een meisje Tess (2 jaar). Ook hebben wij een hond Billy, het is nog een puppy (golden retriever). Ik houd van gezellige dingen doen met de kinderen, wandelen met Billy, leuke series kijken, koken en winkelen. Je kan me altijd wakker maken voor sushi, Italiaans eten en chocolade.

Juf Sandra stelt zich voor

Hoi hoi, ik ben Sandra Hof-Prins, ik ben 48 jaar oud en werk inmiddels al 23 jaar aan deze fijne school. Ik geef les in de bovenbouw op de donderdag en de vrijdag. De andere dagen is mijn duo partner Nicole Ruinemans in de groep.

Ik ben getrouwd, heb 2 lieve dochters van 19 en 16 jaar en een boxerhond van 11.  Samen wonen wij in Borne, een leuk en gezellig dorp.

In mijn vrije tijd ben ik het liefst buiten. Ik wandel  dan veel met onze hond of ik ben in mijn tuin te vinden.  We hebben  veel  kleurrijke  bloemen en planten en ik vind het erg leuk om daar mee bezig te zijn. In het weekend ben ik druk met de handbal. Mijn beide dochters doen aan deze sport. Zelf  coach ik  de “B1” bij het zaalhandballen en het beachhandballen. Als er dan nog tijd over is in het weekend en het waait een beetje, dan vinden we het ook nog heerlijk om een tochtje te gaan zeilen. Vakanties ben ik ook gek op. Lekker ergens kamperen of in een huisje op Texel, dat is mijn favoriete Waddeneiland. Verder houd ik enorm van lekkere snoepjes. Vooral manna’s en zoete zachte drop kun je prima aan mij kwijt!!!