Bovenbouw Andre

Op deze pagina vind je allerlei leuke en interessante dingen over onze groep. We hebben 29 kinderen in onze klas. We hebben twee lokalen, waarvan een stiltelokaal. Het stiltelokaal is ingericht als kosmisch lokaal, je kunt er alles vinden over planten, dieren, rekenen en taal.

Momenteel zijn we bezig met de 10 tijdvakken. Bij ieder tijdvak wordt een tekening gemaakt. Bij de monniken en ridders hebben we samen een vikingschip getekend.

Ook bespreken we verschillende planten: de lisdodde, de hulst, de weegbree en de judaspenning. Allemaal planten met een verhaal.

We hebben een planetarium in de klas: Alle planeten hangen in de klas. Regelmatig praten we over Jupiter (Zeus, Wodan) en de andere planeten.

Vikingsschepen door kinderen getekend.

In de klas hangt natuur, daar worden kinderen rustig van. U ziet de hulst en de hop. Puur uit de natuur.

Een poster over de ontwikkeling van de mens. Een onderdeel van kosmische educatie.

De open kasten bevatten montessorimaterialen per leerlijn. Dit is de rekenkast met verhoudingen.

De oerknal, enkele impressies van kinderen.

Meneer Andre stelt zich voor

bb-ag-babyfoto-andre

Toen was ik 1 jaar.

Hallo, ik ben meneer Andre. Op de foto zie je hoe ik er 55 jaar geleden uitzag. Ik werk al meer dan dertig jaar op de Anninksschool.  Naast lesgeven vind ik muziek erg leuk. Ik luister graag naar verschillende muzieksoorten en speel ook gitaar. Een paar favoriete artiesten zijn: Ed Sheeran, Venice, John Mayer, Justin Timberlake en Prince.

Een andere hobby is fotograferen. Mijn foto’s kun je zien op mijn instagramaccount.

‘Zwevend in de ruimte’, 54 jaar later.