Bovenbouw Andre

Op deze pagina vind je allerlei leuke en interessante dingen over onze groep. We hebben 29 kinderen in onze klas. We hebben twee lokalen, waarvan een stiltelokaal. Het stiltelokaal is ingericht als kosmisch lokaal, je kunt er alles vinden over planten, dieren, rekenen en taal.

Momenteel zijn we bezig met de 10 tijdvakken. Bij ieder tijdvak wordt een tekening gemaakt. Bij de monniken en ridders hebben we samen een vikingschip getekend.

Ook bespreken we verschillende planten: de lisdodde, de hulst, de weegbree en de judaspenning. Allemaal planten met een verhaal.

We hebben een planetarium in de klas: Alle planeten hangen in de klas. Regelmatig praten we over Jupiter (Zeus, Wodan) en de andere planeten.

Creatief: het maken van een Zentangle op een geometrische vorm.

De oerknal, enkele impressies van kinderen.

Vogels natekenen vanwege de Nationale vogeltelling. We hebben het gehad over de ijsvogel en de bijzonder snavel. Het model van de snavel is gebruikt voor een hogesnelheidstrein.

Tijdperk Monniken en ridders. Kinderen tekenen een miniatuur met kroontjespen en inkt.

Meneer Andre stelt zich voor

bb-ag-babyfoto-andre

Hierboven zie je meneer Andre, toen hij 1 jaar was.

Hallo, ik ben meneer Andre. Op de foto zie je hoe ik er 55 jaar geleden uitzag. Ik werk al meer dan dertig jaar op de Anninksschool.  Naast lesgeven vind ik muziek erg leuk. Ik luister graag naar verschillende muzieksoorten en speel ook gitaar. Een paar favoriete artiesten zijn: Ed Sheeran, Venice, John Mayer, Justin Timberlake en Prince.

Een andere hobby is fotograferen. Mijn foto’s kun je zien op mijn instagramaccount.