Bovenbouw Andre

Op deze pagina vind je allerlei leuke en interessante dingen over onze groep. We zijn bezig met de planeten, de oerknal, vogels, monniken en ridders/steden en staten en ontdekkers en hervormers. Veel creativiteit tussen het werken door. Wat worden er weer mooie dingen gemaakt!

Een kasteel van papier.

We hebben een planetarium in de klas: Mercurius, Venus en de Aarde hangen al. De rest van de planeten worden nog opgehangen.

Creatief: het maken van een Zentangle op een geometrische vorm.

De oerknal, enkele impressies van kinderen.

Vogels natekenen vanwege de Nationale vogeltelling. We hebben het gehad over de ijsvogel en de bijzonder snavel. Het model van de snavel is gebruikt voor een hogesnelheidstrein.

Tijdperk Monniken en ridders. Kinderen tekenen een miniatuur met kroontjespen en inkt.

Zo ziet onze klas eruit

Lokaal-Andre

In het schooljaar 2017-2018 is ons Digibord vervangen door een Touchscreen. We hebben twee lokalen, waarvan één het stiltelokaal is. Daar kunnen kinderen rustig werken. Op de woensdag wordt er HVO gegeven in dit lokaal.

Meneer Andre stelt zich voor

bb-ag-babyfoto-andre

Hierboven zie je meneer Andre, toen hij 1 jaar was.

Hallo, ik ben meneer Andre. Op de foto zie je hoe ik er 54 jaar geleden uitzag. Ik werk al meer dan dertig jaar op de Anninksschool.  Naast lesgeven vind ik muziek erg leuk. Ik luister graag naar verschillende muzieksoorten en speel ook gitaar. Een paar favoriete artiesten zijn: Ed Sheeran, Venice, John Mayer, Justin Timberlake en Prince.

Een andere hobby is fotograferen. Mijn foto’s kun je zien op mijn instagramaccount.