Bovenbouw Andre

Op deze pagina vind je allerlei leuke en interessante dingen over onze groep. We zijn bezig met de planeten, de oerknal en de middeleeuwen.

We hebben een planetarium in de klas: Mercurius, Venus en de Aarde hangen al. De rest van de planeten worden nog opgehangen.

Creatief: het maken van een Zentangle op een geometrische vorm.

De oerknal, enkele impressies van kinderen.

[voorleeswedstrijd2017

Veel kinderen uit onze groep hebben met de voorleeswedstrijd meegedaan. Floortje heeft gewonnen.

IMG_5606

In de maand november zijn we naar een melkveehouderij in Markelo geweest. Hierboven zie je de achtstegroepers op de tractor.

IMG_5615

Ook zagen we dit prachtige kalfje, ziek geweest, bijna opgegeven, maar het heeft het gered!

IMG_1919

Werken met de breuken

Om uit te leggen wat breuken zijn, hebben we prachtige montessorimaterialen. In het kleine bakje zitten allerlei oefeningen.

Zo ziet onze klas eruit

Lokaal-Andre

In het schooljaar 2017-2018 is ons Digibord vervangen door een Touchscreen. We hebben twee lokalen, waarvan één het stiltelokaal is. Daar kunnen kinderen rustig werken. Op de woensdag wordt er HVO gegeven in dit lokaal.

Meneer Andre stelt zich voor

bb-ag-babyfoto-andre

Hierboven zie je meneer Andre, toen hij 1 jaar was.

Hallo, ik ben meneer Andre. Op de foto zie je hoe ik er 54 jaar geleden uitzag. Ik werk al meer dan dertig jaar op de Anninksschool.  Naast lesgeven vind ik muziek erg leuk. Ik luister graag naar verschillende muzieksoorten en speel ook gitaar. Een paar favoriete artiesten zijn: Ed Sheeran, Venice, John Mayer, Justin Timberlake en Prince.

Een andere hobby is fotograferen. Mijn foto’s kun je zien op mijn instagramaccount.