Voorstelling onderbouw

22 maart 2018

• De onderbouwgroep van Daniel heeft een voorstelling om 9.30 uur.
  • De onderbouwgroep van Lars heeft een voorstelling om 13.00 uur.

Beste ouders/verzorgers,

Op 22 maart gaan we met de kinderen van de onderbouw naar een voorstelling bij Oyfo in de theaterzaal. Adres Esrein 9, te Hengelo. De voorstelling heet ‘De kriebelsjaal van kleine uil’.

Hiervoor hebben we ouders nodig die met hun auto willen meerijden. De klassenouders van onze groepen, Sylvia Lubbers en Joyce Monteiro, regelen dit vervoer. U kunt binnenkort een telefoontje van hen verwachten met de vraag of u wilt meerijden. Bij de deur van de klas hangt een lijst waarop u zich kunt inschrijven.

Ouders die meerijden mogen deze keer blijven tijdens de voorstelling, maar broertjes en zusjes kunnen niet mee.

De groep van juf Daniël vertrekt om 9uur en zal om 11 uur weer op school zijn.

De groep van meneer Lars gaat onder begeleiding van meneer Ben vertrekken om 13 uur en zal om 15 uur weer op school zijn. Deze groep moet tussen de middag dus iets eerder op school komen, zodat ze echt om 13 uur kunnen vertrekken.

Voor de voorstelling hebben de kinderen hun eigen sjaal nodig. Het lijkt ons handig, wanneer het weer dit toelaat, dat wij van tevoren de sjaal van uw kind al op school hebben. Wij voorzien ze dan van een naam, mocht u dit zelf nog niet gedaan hebben. Dan kan ieder kind goed meedoen tijdens dit interactieve theater. Wilt u uiterlijk woensdag 21 maart een sjaal van uw kind inleveren bij de leerkracht van uw kind.

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

de onderbouwjuffen en meneer.