Verpotten

11 juli 2019
11.00 uur

Donderdag gaan we verpotten om 11.00 op het bovenbouwplein. Vanwege het nieuwe speeltoestel hebben we voor een andere locatie gekozen.

Een plant groeit en wordt te groot voor de pot. Om ruimte te geven wordt een plant verpot, zo kan een plant verder groeien. Uw kind ontgroeit een bepaalde bouw en is toe aan de volgende fase. De breekpunten zijn van groep 2 naar 3/ van groep 5 naar 6 / en van groep 8 naar het voortgezet onderwijs. Tussentijds kan er ook verpot worden (lees: van groep gewisseld worden).

Het verpotten gebeurt op een feestelijke wijze aan het eind van het jaar. Met een positief gevoel gaan de kinderen de vakantie in.

Na het verpotten nemen we afscheid van alle kinderen in de hal. De zomervakantie kan beginnen.