Groep 8 | Minilesjes klassieke talen Grundel

14 februari 2018
14.30 uur

Je hebt tijdens het Open Huis een indruk gekregen van Lyceum de Grundel. Misschien wil je ook wel eens meemaken hoe het is om leerling te zijn van Lyceum de Grundel. Dat kan. Op woensdag 14 februari 2018 zijn er van 14.30 tot 16.00 uur minilessen en op donderdag 22 februari en dinsdag 6 maart van 14.30 tot 16.00 uur proeflessen klassieke talen (Gymnasium). Die wil je natuurlijk niet missen!
ijdens de minilessen zijn leerlingen aanwezig die al bij ons op school zitten. Daaraan kun je alle vragen stellen die je hebt. Je kunt je voor 5 februari per mail aanmelden bij mevrouw Leferink, l.leferink@carmelhengelo.nl. Vermeld je naam, adres, telefoonnummer, op welke basisschool je zit en of je de minilessen en/of de proeflessen klassieke talen (Gymnasium) wilt bijwonen. Zo kun je op deze middagen alvast een beetje leerling van de Grundel zijn!