Bedankborrel hulpouders

12 juli 2018
Van 20.00 tot 22.00 uur.

De ouderraad (OR) en het lerarenteam willen alle ouders en verzorgers die dit schooljaar hulp hebben geboden tijdens een activiteit van school en/of de OR, persoonlijk bedanken voor hun inzet. We nodigen hen van harte uit voor een hapje en een drankje op donderdag 12 juli om 20.00 uur in de hal of op het plein van onze school. Een mooie gelegenheid om eens op informele wijze nader kennis te maken en bij te praten.

Dus verzorg je de schoolwas, regel je het overblijven, maak je feestelijke foto’s, help je met vegen, vervoer, veilig oversteken, versieren, feesten, flitsen of wat dan ook, kom gezellig even langs. Aanmelden via Facebook kan, mag en is zelfs fijn, maar het hoeft niet. Wij ontvangen je op 12 juli sowieso met open armen!