Openbare basisschool voor montessorionderwijs

Bergweg 34, 7557 BT Hengelo, T: 074 - 2916073, Route

Leerkracht: ►WebmailInloggen Plan B2 Esis webbased Login MOO Kosmische startpagina’s Digibord Anninksschool Schrijfwijzer montessori

Schooltv Schooltv algemeen OB | KoekeloereMB | HBB BB | ZAPP Weekjournaal MB-BB | Ochtendjournaal

► Nieuws van de dag (BB)

Update 27 september 2016

Algemene ouderavond/informatieavond

U komt toch ook?

We hebben ervoor gekozen om de jaarlijkse algemene ouderavond en de klassikale informatiebijeenkomsten samen te voegen tot ťťn leerzame avond over uw kind(eren) op de Anninksschool, op dinsdag 4 oktober van 19.00 tot 21.00 uur.

De documenten die door de OR en MR worden gebruikt om verantwoording af te leggen over het vorige schooljaar – en waar u naar hartenlust vragen over mag stellen - vindt u hier.

Download het document

Planning september

Ma 26 september
Week van de Pauzehap gr. 5 t/m 8

Kinderen geven zich op voor Cuyff Court

Di 27 september
14:00-15:00: Fit2schoolSWIM Bovenbouw les 1 in Twentebad.

Vertrek per fiets om 13.25 uur.

Wo 28 september

Kinderpostzegels groep 8

Do 29 september

14:00-15:00: Fit2schoolSWIM MB1 les 1

BB geen gym (zwemles komt in plaats van gymnastiek)

Vr 30 september

Nieuwsbrief oktober wordt verstuurd

Vooruitblik oktober

4 oktober

19.00-21.00 uur | Combi info avond/algemene ouderavond: Graag van te voren opgeven of u komt.

5 oktober
Start kinderboekenweek

7 oktober

11 oktober

Bonte middag MB Nicole / Sandra en BB Andre

Anninksschool

Inloggen Bieb op school | Anninksschool

FEESTELIJKE OPENING BIEB OP SCHOOL | Donderdag 15 september

Lees de speciale nieuwsbrief over de opening van de Bieb op school. De nieuwsbrief is zaterdag 17 september verstuurd.

CsadXXnW8AEvPKQ.jpg-small

button-nb

De volgende nieuwsbrieven heeft u gekregen:

• Nieuwsbrief Opening bieb op school
  • Nieuwsbrief september
  • Nieuwsbrief Bieb op school 1
  • Toestemmingsverklaring voor het publiceren van foto’s (op papier en digitaal)

>Mediawijsheid | Gebruik foto’s

De toestemmingen heeft u voor de zomervakantie ingevud en ingeleverd bi jde leerkracht. We stellen een lisjt op zodat we weten welke foto’s we kunnen gebruiken.

Deze brief kunt u vanaf onze site downloaden.

DOWNLOAD DE TOESTEMMINGSVERKLARING.

Onze activiteiten in  september

september

De jaarplanning is t/m januari 2017 (onder voorbehoud) bijgewerkt. Er komen nog meer activiteiten in de jaarkalender te staan.

Logo-biebopschool-Anninksschool

De Anninksschool is een onderdeel van Scholengroep Primato en is een erkende montessorischool.

De Anninksschool wordt geleid door registerdirecteur B. de Vlugt.