Openbare basisschool voor montessorionderwijs

Bergweg 34, 7557 BT Hengelo, T: 074 - 2916073, Route

Leerkracht: ►WebmailInloggen Plan B2 Esis webbased Login MOO Kosmische startpagina’s Digibord Anninksschool Schrijfwijzer montessori

Schooltv Schooltv algemeen OB | KoekeloereMB | HBB BB | ZAPP Weekjournaal MB-BB | Ochtendjournaal

► Nieuws van de dag (BB)

Update 26 juli 2016

Anninksschool

We wensen alle kinderen en ouders een fijne zomervakantie toe.

We zien elkaar weer op de eerste schooldag op maandag 29 augustus 2016.

laatste-schooldag

Op de laatste schooldag begon het te regenen. Gelukkig klaarde het op en konden we naar buiten. Ook juf Marjan werd verpot.

laatste-schooldag-2

De kasten van de bieb op school zijn binnen!

Het afgelopen jaar hebben we de invoering van de bieb op school voorbereid. En dan is het tijd om te oogsten. De kasten zijn binnen en er wordt een mooie droomwereld getekend op de rechtermuur door Gertjan. In het nieuwe schooljaar gaan we de bieb inrichten op het podium.

CnQaKVfWIAIRsP-.jpg-small

Afscheidsmusical groep 8

De afscheidsavond was weer geslaagd. Na de musical hebben de leerkrachten persoonlijk afscheid genomen van de kinderen.

De kinderen hebben de leerkrachten een signeerde (met de namen van alle kinderen) theedoos gegeven. En daar zijn wij erg blij mee, want veel leerkrachten drinken thee.

CnMbwvlWIAAvFjv.jpg-small

Loes in de vakantie

Loes zal in het nieuwe schooljaar starten in de eerste week van september.

en telefonisch contact opnemen tijdens de openingstijden of langskomen bij het Stadskantoor, aan de Hazenweg 121.

Kijk op de vakantietips van Loes

button-nb

De volgende brieven heeft u gekregen:

• Terugblik van het feest van Marjan (digitaal)
  • Brief over de sportdag (op papier)
  • Toestemmingsverklaring voor het publiceren van foto’s (op papier en digitaal)

>Mediawijsheid | Gebruik foto’s

Afgelopen week heeft u een brief meegkregen over het gebruik van foto’s op onze website, nieuwsbrief en social media.

Omdat we in het nieuwe schooljaar veel extra activiteiten hebben gepland, willen we u vragen of u dit formulier voor vrijdag kunt inleveren. De leerkrachten stellen een lijst op met toestemmingen. Zo weten we welke foto’s we kunnen gebruiken.

Vanwege de vele activiteiten die in het nieuwe jaar meteen beginnen, hebben we ervoor gekozen om deze brief nog voor de vakantie uit te laten gaan.

Deze brief kunt u vanaf onze site downloaden.

DOWNLOAD DE TOESTEMMINGSVERKLARING.

>Update 13 juli

Momenteel verwerken we alle toestemmingsverklaringen in een overzichtslijst. Zo kunnen we makkelijk zien welke foto’s we kunnen gebruiken.

Afscheid van juf Marjan

Marjan heeft meer dan 40 jaar voor de klas gestaan en heeft op 5 juli 2016 afscheid van de Anninksschool genomen.

Er is een speciale nieuwsbrief samengesteld die alle ouders hebben ontvangen.

marjan-web

29 augustus - 2 september

Maandag 29 augustus

Start nieuw schooljaar

Donderdag 1 september

Inrichten van de schoolbibliotheek

5- 9 september

Donderdag 8 september

Sportdag in het FBK stadion en afscheid van Vincent

12 - 16 september

Donderdag 15 september

Feestelijke opening Bibliotheek op school

Onze activiteiten in  september

september

De jaarplanning is t/m januari 2017 (onder voorbehoud) bijgewerkt. Er komen nog meer activiteiten in de jaarkalender te staan.

Logo-biebopschool-Anninksschool

Leesbevordering | Bieb op school |

In het begin van het nieuwe schooljaar wordt de bibliotheek op school ingericht. Daarna volgt een feestelijke opening.

De Anninksschool is een onderdeel van Scholengroep Primato en is een erkende montessorischool.

De Anninksschool wordt geleid door registerdirecteur B. de Vlugt.